NIEUWS

Begeleide boottochten voor Brusselse scholen
Begeleide boottochten voor Brusselse scholen

Geannuleerd t.e.m. 3/04/2020
Van 23/03 tot 24/04/2020: kom het kanaal en de haven van Brussel ontdekken tijdens een unieke boottocht. Laat de jongeren kennismaken met ‘Brussel, stad aan het water: de vele functies van het kanaal en de haven’. Tijdens zo’n boottocht ervaren de leerlingen en hun leraars letterlijk de wereld van de scheepvaart. Thema’s als economie, geschiedenis, geografie, ecologie en de stedelijke ontwikkelingen in hun Gewest krijgen ze tijdens het varen op een aangename en concrete manier aangereikt.
Deze geleide boottochten richten zich in de eerste plaats naar het secundair onderwijs en de hogescholen.

Uitnodiging, praktische info & inschrijven >>
Volg dit fb-event >>

Waterbus
Waterbus

De Waterbus is een intergewestelijke, klokvaste en filevrije 'Waterbuslijn' op het water die je toelaat op een comfortabele en aangename wijze te verplaatsen in de kanaalzone tussen Brussel, Van Praet en Vilvoorde.

Meer info >>
Waterbus teaser video 2020 >>

Sunday cruise & brunch Brussel
Sunday cruise & brunch Brussel

Brunch op het water! Geniet van een heerlijke brunch aan boord en verken Brussel, de haven en de noordelijke Groene Gordel tot Grimbergen en Humbeek. Een niet te missen gegidste rondvaart van 3 uur op zondagvoormiddag - ontspanning verzekerd!

Meer info >>

Aperitiefcruises in Brussel
Aperitiefcruises in Brussel

Kom met familie, vrienden of collega’s genieten van een zomerse avondcruise door Brussel en de Groene Gordel. We verwelkomen je met één gratis aperitief!

Meer info >>

Ontdek de verrassende arrangementen voor groepen
Ontdek de verrassende arrangementen voor groepen

Naast de boottochten uit het reguliere vaarprogramma kunnen voor groepen ook specifieke dagprogramma's op maat uitgewerkt worden (combinaties varen bezoeken / wandelingen).

Meer info >>

1  2  >

VAARPROGRAMMA

Het programma 2020 staat online!
Kom varen, ontdekken en genieten van 1/05 t.e.m. 31/10/2020.

Meer >

Je kan de brochure met
het vaarprogramma hier
ook downloaden.EEN SCHIP HUREN

Groepen en bedrijven kunnen het hele
jaar door een schip huren voor een privé-feest of een evenement. Verschillende vertrekplaatsen, vaartrajecten en catering-formules mogelijk.
Meer info: www.rivertours.be