Gezien de maatregelen omtrent Covid-19 werd de opening van het toeristisch vaarseizoen uitgesteld. Wij volgen de maatregelen rond het coronavirus Covid-19 op de voet en het spreekt voor zich dat we de aanbevelingen en richtlijnen van de overheid nauwkeurig opvolgen. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons op social media, of check regelmatig onze website.


NIEUWS

Waterbus
Waterbus

Vanaf maandag 11 mei 2020 vaart de Waterbus - de lijndienst op het kanaal tussen Brussel en Vilvoorde - weer van maandag tot vrijdag. Wij volgen de richtlijnen van de overheid op de voet en de nodige veiligheidsvoorzieningen aan boord worden uiteraard getroffen. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons op social media, of check regelmatig onze website.

Meer info >>
Waterbus teaser video 2020 >>

Sunday cruise & brunch Brussel
Sunday cruise & brunch Brussel

Brunch op het water! Geniet van een heerlijke brunch aan boord en verken Brussel, de haven en de noordelijke Groene Gordel tot Grimbergen en Humbeek. Een niet te missen gegidste rondvaart van 3 uur op zondagvoormiddag - ontspanning verzekerd!

Meer info >>

Aperitiefcruises in Brussel
Aperitiefcruises in Brussel

Kom met familie, vrienden of collega’s genieten van een zomerse avondcruise door Brussel en de Groene Gordel. We verwelkomen je met één gratis aperitief!

Meer info >>

Ontdek de verrassende arrangementen voor groepen
Ontdek de verrassende arrangementen voor groepen

Naast de boottochten uit het reguliere vaarprogramma kunnen voor groepen ook specifieke dagprogramma's op maat uitgewerkt worden (combinaties varen bezoeken / wandelingen).

Meer info >>

1  2  >

VAARPROGRAMMA

Het programma 2020 staat online!
Varen, ontdekken
en genieten t.e.m.
31/10/2020.


Meer >

Je kan de brochure met
het vaarprogramma hier
ook downloaden.EEN SCHIP HUREN

Groepen en bedrijven kunnen het hele
jaar door een schip huren voor een privé-feest of een evenement. Verschillende vertrekplaatsen, vaartrajecten en catering-formules mogelijk.
Meer info: www.rivertours.be